Over VIVIDEO

Per 1 januari 2013 heeft Educomm.nl de nieuws- en weblogfunctie van Vivideo.nl overgenomen. Als merk- en handelsnaam blijft de naam Vivideo gehandhaafd en het concept wordt momenteel doorontwikkeld op het gebied van video-content. Het domein Vivideo.nl verwijst voorlopig automatisch door naar Educomm.nl. Voor experimentele video-doeleinden wordt momenteel het VIVIDEO Youtube-kanaal gebruikt.

Blog
Lezers van Vivideo.nl hadden het al langer door: de frequentie waarmee updates verschenen nam de afgelopen jaren wegens tijdgebrek sterk af. Nu Educomm.nl de blogs heeft overgenomen, is er voorlopig geen noodzaak om een aparte weblog in stand te houden.

Naamgebruik
De domeinnaam Vivideo.nl is in 2004 geregistreerd. Als merk- en handelsnaam bestaat Vivideo sinds 2009. De naam is een woordspeling met de Engelse woorden VIVID en VIDEO en de Latijnse woorden VIVI en DEO (“leven met God”). De inhoud van nieuwsberichten, blogs en video’s trachtte tegemoet te komen aan de ‘beloften’ die in de naam Vivideo zitten.

Op Twitter blijft de naam @vivideo behouden als persoonlijk account van Marc de Koning. Educomm twittert onder de naam @educomm.

VIVIDEO Solid Brand Vivid Content